Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

ActiPatch \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Τα Προϊόντα

Τα προϊόντα ActiPatch είναι μικρές αναλώσιμες συσκευές για ατομική χρήση, κατασκευασμένες στις ΗΠΑ. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για την καταπολέμηση του πόνου και την επούλωση των τραυμάτων. Έχουν δημιουργηθεί βάσει πρωτοποριακής έρευνας, η οποία εστιάζει στη μελέτη ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για θεραπευτική χρήση.
Οι συσκευές ActiPatch είναι καινοτόμες στη σύλληψη και ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη χρήση. Τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με ειδικό τρόπο ώστε να καταπολεμούν πόνους στη μέση, στα γόνατα, στα πέλματα και σε πολλά ακόμη σημεία του ανθρώπινου σώματος.
Τα ActiPatch, λόγω της εύχρηστης κατασκευής τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο νοσοκομειακά από ιατρούς προς αποκατάσταση φλεγμονών και τραυμάτων των ασθενών τους, όσο και ατομικά, είτε οικιακά είτε σε εξωτερικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως από αθλητές συνοδευτικά, όχι μόνο στην προπόνηση αλλά και στην αποθεραπεία τους.
Οι συσκευές έχουν κερδίσει βραβείο Ιατρικής Καινοτομίας από την εφημερίδα Wall Street Journal και απολαμβάνουν τιμητικών αναφορών από σχετικά έντυπα.
Τα προϊόντα ActiPatch εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την Maralko.

 
Η Τεχνολογία

Τα προϊόντα ActiPatch ανήκουν στον κλάδο της θεραπευτικής που περιγράφεται ως Bioelectronic Medicine και δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αξιοποίηση των παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (PEMF) σε σειρά από παθήσεις. 
Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε παλμούς ραδιοσυχνοτήτων, οι οποίοι δημιουργούν ένα σταθερό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μεταφέρεται στον ιστό. Με αυτό τον τρόπο έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνεται αναλγητικό και επουλωτικό αποτέλεσμα.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ