Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

OSHEE \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η εταιρία OSHEE, με έδρα την Πολωνία, είναι μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης στην παραγωγή ισοτονικών ποτών με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 20 χώρες. Η προηγμένη σύνθεση του ποτού με υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες συν 5 βιταμίνες (οι οποίες δεν εμπεριέχονται σε κανένα αντίστοιχο ισοτονικό ποτό), είναι η βασική αιτία της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρίας, η οποία κατέχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά των αθλητικών ποτών σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Τα ισοτονικά ποτά OSHEE απευθύνονται σε αθλητές και σε άτομα που έχουν δραστήριο τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης, το σώμα χάνει νερό, καθώς και σημαντικές βιταμίνες, υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες, όπως το νάτριο και το κάλιο. Τα ισοτονικά ποτά OSHEE περιέχουν επαγγελματικά σχεδιασμένη φόρμουλα, που χάρη στους ηλεκτρολύτες, νάτριο και κάλιο και τις βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7, Ε, προσφέρουν στο σώμα την βέλτιστη ενυδάτωση που αυξάνει την ενέργεια και το επίπεδο αντοχής.

Τα ισοτονικά ποτά OSHEE εισάγονται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την Δ Π ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΜΟN ΕΠΕ “EXTREME IMPORTS” ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.extremeimports.gr.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ