Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

PRINTERLAND \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η PRINTERLAND ΕΠΕ, ειδικεύεται στην ανακατασκευή των κενών Laser & Inkjet μελανοδοχείων, όπως επίσης και στη διαχείρισή τους. Από το 2004 λειτουργεί στην οδό Χρυσοστόμου 25 στο Περιστέρι, όπου τα προϊόντα κατασκευάζονται με άδεια από το Υπουργείο Βιομηχανίας εφαρμόζοντας το σύστημα ποιοτικής διαχείρισης ISO 9001:2008.

H PRINTERLAND ΕΠΕ, εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO 14001:2004 και δραστηριοποιείται στη συλλογή και μεταφορά των κενών μελανοδοχείων (μη επικίνδυνα στερεά απόβλητα) με άδεια από το ΠΕΧΩΔΕ, με σκοπό τη μεταφορά τους στις κατάλληλα αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις, για την προσωρινή αποθήκευση, διάθεση, διαλογή, ανακύκλωση, επεξεργασία και αξιοποίηση.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και οι ενέργειες που ακολουθούμε για την προστασία του, είναι απαράβατος όρος για τη λειτουργία μας και βασικό σημείο για τη συνεργασία μας με τους πελάτες μας

Η PRINTERLAND ΕΠΕ είναι επίσημο μέλος του Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Ανακατασκευαστών (ETIRA), από το 2009 (GR/048). Ως ενεργό μέλους του Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Ανακατασκευαστών, λαμβάνουμε ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, και συμμετέχουμε σε σημαντικές συναντήσεις αναφορικά με το μέλλον της βιομηχανίας μας.

Τα προϊόντα ανακατασκευάζονται βάση του DIN 33870 και ελέγχονται βάση των ISO 19752 & ISO 19798. Είναι ποιοτικά ευθέως ανταγωνιστικά προς τα original (OEM) και υποστηρίζονται από την έγγραφη εγγύηση αντικαταστάσεως όσον αφορά στην απόδοση του αναλώσιμου καθώς και στην περίπτωση πρόκλησης ζημιάς στον εκτυπωτή από αυτό.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην ανακατασκευή των προϊόντων μας είναι υψίστης ποιότητος των εταιριών IMEX Japan, Fuji Electric GmBH, OCP Gmbh, τις οποίες αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η επιλογή μας ως αποκλειστικών συνεργατών μεγάλων οίκων του εξωτερικού για την προμήθεια των πρώτων υλών και του εξοπλισμού, μας δίνει τη δυνατότητα της αξιοποίησης της λειτουργίας των εκτυπωτών σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

Η πίστη μας στη νομιμότητα και στους κανόνες της αγοράς, εκφράζεται από τις αδειοδοτήσεις και τις πιστοποιήσεις μας, όπως επίσης και από την ενημέρωση που λαμβάνουμε και παρέχουμε στην αγορά, αναφορικά με τα παράνομα ή πειρατικά προϊόντα και τη διάθεση συνεργασίας που δείχνουμε στους κατασκευαστές των γνήσιων αναλωσίμων.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ