Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η εταιρία Valsamidis είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και κυλιόμενων διαδρόμων.

Η Valsamidis, σήμερα, έχοντας τοποθετήσει και υποστηρίζοντας τεχνικά περισσότερους από 4.500 ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη μεταφοράς, οποιουδήποτε μεγέθους και βάρους, από ιδιωτικές κατοικίες και εστιατόρια, μέχρι νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα και βιομηχανικές μονάδες, προσφέροντας τα πιο σύγχρονα και ασφαλή συστήματα ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων!

Η Valsamidis εκπροσωπεί την υψηλή τεχνολογική ασφάλεια της “πολυεθνικής” συνδυάζοντας την ευελιξία της ελληνικής “προσωπικής” επιχείρησης.

Όραμα όλων των ανθρώπων της εταιρείας είναι να αποτελούμε μια εταιρία-πρότυπο στον κλάδο του ανελκυστήρα προσφέροντας πάντα πρωτοπόρες ιδέες και λύσεις εξυπηρετώντας με επαγγελματισμό κάθε ανάγκη της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην διαφάνεια, τη συνέπεια και υπευθυνότητα, στις φιλικές σχέσεις και την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών. 

Βασικές μας αρχές είναι η Ασφάλεια, η Ποιότητα των Υπηρεσιών μας και η Άριστη Εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ