Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Μέχρι αύριο Δευτέρα τα εισιτήρια του αγώνα MOL VIDI-AEK \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  19/8/2018
Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ  υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα MOL VIDI - AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr και το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως και ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 13:00

Σημειώνεται για μία ακόμα φορά ότι στη Βουδαπέστη δεν θα είναι δυνατή η πώληση εισιτηρίων παρά μόνο η διάθεσή τους σε όσους το έχουν αγοράσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέχρι αύριο στις 13.00 και έχουν τυπώσει την ειδοποίηση που λαμβάνουν στο mail τους μετά την αγορά. 
Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας
 
Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 10/12/2019

  Η πρώτη του Μάσιμο Καρέρα στα Σπάτα (vid)

  Ο Μάσιμο Καρέρα προπόνησε τη Δευτέρα για πρώτη φορά την ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός πήγε στα Σπάτα συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ίλια Ίβιτς, ο οποίος τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 9/12/2019

  Υπεγράφη η σύμβαση για την Υπογειοποίηση! (vid)

  Στην φάση της υλοποίησης περνά ένα από τα σημαντικά κομμάτια του πρότζεκτ για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», καθώς σήμερα το μεσημέρι υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της εταιρείας Intrakat η σύμβαση για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και σύνοδα έργα...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ