Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Άρχισαν οι εγγραφές για το AEK KIDS CLUB!  \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  20/11/2020
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στο AEK KIDS CLUB για τη σεζόν 2020-2021. Η διαδικασία της εγγραφής ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, και πραγματοποιείται μόνο μέσω του επίσημου site της ομάδας (www.aekfc.gr). Κατά την εγγραφή τα παιδιά θα λάβουν το Welcome Pack με δώρα της ομάδας.

Εξαιτίας αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης για όλους μας και με την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πραγματοποιεί για το μοναδικό επίσημο Club στην Ελλάδα για τους μικρούς μας φίλους κάθε μήνα διαδικτυακές δράσεις και θα μοιράζει δώρα στα μέλη της, ώστε τα παιδιά να βρίσκονται, έστω και με τις παρούσες συνθήκες, όσο πιο κοντά γίνεται στην αγαπημένη τους ομάδα.

Η μεγαλύτερη κιτρινόμαυρη παιδική παρέα επιστρέφει και σας θέλουμε δίπλα μας μέχρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε ξανά από κοντά και να ζήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές! Σας ευχαριστούμε που έχετε αγκαλιάσει το εγχείρημα της ΠΑΕ ΑΕΚ με τόσο ενθουσιασμό, αλλά πάνω από όλα σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας!

Η 5η χρονιά του AEK KIDS CLUB ξεκινάει! Σας περιμένουμε!

Κάντε την εγγραφή σας στο AEK KIDS CLUB ΕΔΩ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΕΚ KIDS CLUB

  • Για όλα τα μέλη του ΑΕΚ KIDS CLUB θα ισχύει έκπτωση -10% στις φετινές παιδικές φανέλες. Η προσφορά ισχύει με την επίδειξη της κάρτας- μέλους του AEK KIDS CLUB αποκλειστικά από το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (Ολύμπου και Πάτμου, Μαρούσι). Εξαιρούνται οι περίοδοι εκπτώσεων.

  •   Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και συγκεκριμένα το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 6862397-339.

  • Δώρα από Pizza Fan για κάποια τυχερά μέλη του AEK KIDS CLUB

*Σε περίπτωση δυνατότητας παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση με τα νέα προνόμια των μελών του AEK KIDS CLUB

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΚ KIDS CLUB 2020-21

Δεκέμβριος

Παρακολούθηση προπόνησης της ομάδας μέσω Live Streaming

Βίντεο με χριστουγεννιάτικες ευχές από παίκτες της ομάδα μας μόνο για τα παιδιά του Kids Club

ΔΩΡΑ (έπειτα από κλήρωση)

Ιανουάριος

Βίντεο από τα παιδιά του Kids Club (θα στέλνουν ευχές στους παίκτες μας), το οποίο θα προβληθεί στα social media της ομάδας μας.

Skype ερωτήσεις σε παίκτη (έπειτα από κλήρωση)

ΔΩΡΟ (έπειτα από κλήρωση)

Φεβρουάριος

Κάντο κι εσύ: Δες σε βίντεο ένα παίκτη της ομάδας μας να ετοιμάζει την διατροφή του και κάντην κι εσύ

ΔΩΡΟ (έπειτα από κλήρωση)

Μάρτιος

Skype ερωτήσεις σε παίκτη (έπειτα από κλήρωση)

ΔΩΡΟ (έπειτα από κλήρωση)

*Μετά τον μήνα Μάρτιο θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\