Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Άρχισαν οι εγγραφές για το AEK KIDS CLUB!  \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  9/9/2019
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στο AEK KIDS CLUB για τη σεζόν 2019-2020. Η διαδικασία της εγγραφής ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, και παραμένει η ίδια, όπως και πέρυσι, δηλαδή πραγματοποιείται μόνο μέσω του επίσημου site της ομάδας (www.aekfc.gr).

Υπενθυμίζουμε στους γονείς πως τα παιδιά που είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της τρέχουσας περιόδου δικαιούνται δωρεάν εγγραφή στο AEK KIDS CLUB. Κατά την εγγραφή τα παιδιά θα λάβουν το Welcome Pack με δώρα της ομάδας.

Στόχος του μοναδικού Club στην Ελλάδα για τους μικρούς μας φιλάθλους είναι κάθε μήνα να πραγματοποιείται μία δράση σε ψυχαγωγικό, κοινωνικό και επιμορφωτικό επίπεδο.

Όσα παιδιά εγγραφούν στο AEK KIDS CLUB μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην πρώτη φετινή μας δράση που είναι «Ξενάγηση στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα».

Η μεγαλύτερη κιτρινόμαυρη παιδική παρέα επιστρέφει και σας περιμένουμε να ζήσουμε όλοι μαζί αξέχαστε στιγμές! Σας ευχαριστούμε που έχετε αγκαλιάσει το εγχείρημα της ΠΑΕ ΑΕΚ με τόσο ενθουσιασμό, αλλά πάνω από όλα σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας!

Η 4η χρονιά του AEK KIDS CLUB ξεκινάει! Εσύ θα λείπεις;

Κάντε την εγγραφή σας στο AEK KIDS CLUB ΕΔΩ

Δείτε τα προνόμια συμμετοχής στο AEK KIDS CLUB ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\