Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Χορηγική συνεργασία με Schneider Electric! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  9/6/2022
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει της έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία Schneider Electric, παγκόσμιο ειδικό σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και βιομηχανικού αυτοματισμού. Η Schneider Electric θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή» της ομάδας για τις δυο επερχόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Με αφορμή την επίτευξη της συμφωνίας, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Schneider Electric κος Θανάσης Τσακαρισιάνος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας με μία ποδοσφαιρική ομάδα με τέτοια ιστορία, την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα είμαστε περήφανοι που μας επέλεξε ως προμηθευτή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τις νέες εγκαταστάσεις της OPAP ARENA!».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την Schneider Electric στην χορηγική οικογένεια της ομάδας μας και προχωράμε μαζί στη νέα εποχή που σηματοδοτείται από την είσοδο μας στην OPAP ARENA!».

Σχετικά με την Schneider Electric

H Schneider Electric, μία πολυεθνική επιχείρηση με σχεδόν δύο αιώνες ιστορίας και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί έναν πρωτοπόρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του βιομηχανικού αυτοματισμού. Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει ώστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργεια και τους κοινούς πόρους του πλανήτη μας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ προόδου και βιωσιμότητας. Το όραμα αυτό το ονομάζει “Life Is On”.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Schneider Electric προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις που ολοκλήρωναν το χαρτοφυλάκιο των λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών της, καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της στις αγορές των Κτιρίων και Κατοικιών, της Βιομηχανίας, των Έργων Ενέργειας και Υποδομών αλλά και των Data Centers.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\