Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Χορηγική συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΚ με ΘΕΟΝΗ \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  21/6/2022
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο και θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό ενυδάτωσης όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Marketing and Trade Manager της εταιρείας κος Γιώργος Σκοτίδας δήλωσε: «Η οικογένεια της ΘΕΟΝΗ ΑΕ μοιράζεται τις ίδιες σπουδαίες αξίες με τον αθλητισμό και αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια προς την κορυφή, στοχεύοντας στην παρότρυνση όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων να αγαπήσουν την άθληση. Ο συνεχής αγώνας για την επίτευξη στόχων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ και είμαστε υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην ανάδειξη της ενυδάτωσης σε «Πηγή Ζωής», σε συνεργασία με ένα ιστορικό αθλητικό σωματείο, όπως η ΠΑΕ ΑΕΚ».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ στη χορηγική μας οικογένεια. Τα εξήντα και πλέον βραβεία ποιότητας που έχει αποσπάσει διεθνώς αλλά και το ιδιαίτερα θετικό πρόσημο της εταιρείας σε θέματα περιβάλλοντος και κοινωνικής προσφοράς, αποτελούν ισχυρή βάση για μια συνεργασία με αμοιβαία και πολλαπλά οφέλη».

Σχετικά με το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, αναβλύζει σε υψόμετρο 1100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Με μία ευρεία γκάμα βραβευμένων προϊόντων στο portfolio του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, μετρά πλέον περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, που το έχουν αναδείξει στο Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\