Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Χορηγική συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με την i-mob! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  1/6/2023
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την αλυσίδα λιανικής πώλησης smartphones, tablets, gaming consoles και συναφών περιφερειακών αξεσουάρ i-mob, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, ο CEO της i-mob κος Παύλος Πετρουλάκης δήλωσε: «Από την ίδρυση μας, στηρίζουμε με συνέπεια τον αθλητισμό και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε. Η χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ και η υπεραξία που προσδίδει σε όλους τους συνεργάτες της, υπήρξαν καθοριστικά κίνητρα για την επίτευξη της συμφωνίας μας».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας σημείωσε: «Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό την i-mob στη χορηγική μας οικογένεια. Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας στην περαιτέρω ανάπτυξη της σε επίπεδο προβολής και επικοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 30/9/2023

  ΑΕΚ Β - ΑΕΛ 3-0

  Η ΑΕΚ Β νίκησε 3-0 την ΑΕΛ σε αγώνα που διεξήχθη στο Σεραφείδειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 30/9/2023

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ

  Σας ενημερώνουμε πως στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από την ΠΑΕ ΟΦΗ να της δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και να κρατηθεί κερκίδα γι΄αυτούς.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ