Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Διαδικασία εισόδου ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  16/3/2023
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης ΜΜΕ για το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, στην OPAP ARENA. Δεν θα γίνει πλέον δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου. Ως εκ τούτου οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την κάλυψη της αναμέτρησης, θα πρέπει να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους αύριο Παρασκευή και το Σάββατο. Η παραλαβή θα γίνει από το φυλάκιο στη ράμπα εισόδου που βρίσκεται στον βορειοανατολικό πυλώνα (πλευρά Άλσους) της OPAP ARENA, από τις 10.00 έως τις 19.00. Έπειτα από το τέλος της προθεσμίας παραλαβής ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ.

Για τον αγώνα, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 32 (PRESS), όπου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων με την επίδειξη της διαπίστευσης και ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα κ.α.). Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι θα μεταβούν στα θεωρεία Τύπου, τα οποία βρίσκονται στο άνω διάζωμα. Οι φωτογράφοι θα πρέπει να κατέβουν στο επίπεδο -1 και διασχίζοντας την αίθουσα εργασίας να ανέβουν από την ειδική σκάλα που τους δίνει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο.

Οι τεχνικοί και οι εικονολήπτες που θα εργαστούν για το ματς (πλην αυτών της COSMOTE TV που έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης) θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να βρίσκονται στην αίθουσα εργασίας των ΜΜΕ, μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να εργαστούν είτε στην αίθουσα Τύπου, είτε στη Μικτή Ζώνη.

Τονίζεται ότι απαντητικό e-mail έχουν λάβει μόνο εκείνοι των οποίων τα αιτήματα δεν ήταν εφικτό να ικανοποιηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\