Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Διαδικασία εισόδου ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  18/12/2020
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, την προσεχή Δευτέρα, στο γήπεδο της Ριζούπολης (19.30). Δεν θα γίνει, πλέον, δεκτό κανένα νέο αίτημα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο αποκλειστικά από την θύρα των δημοσιογραφικών (από την πλευρά του κλειστού γυμναστηρίου) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Για την είσοδό τους θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα και να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση». Το εν λόγω έγγραφο μπορείτε να το τυπώσετε από ΕΔΩ.

Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα) και οι δημοσιογράφοι από τη σκάλα στα μπουθ, όπου θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις που ορίζει το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν. Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί διαπίστευση και δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση άλλο τηλεοπτικό συνεργείο πλην της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης, ενώ από το πρωτόκολλο απαγορεύεται αυστηρά η προσπάθεια λειτουργίας… άτυπης Μικτής Ζώνης εξωτερικά του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\