Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του ντέρμπι \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  17/2/2017
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα είτε ηλεκτρονικά μέσω του on line συστήματος από την επίσημη ιστοσελίδα μας (www.aekfc.gr) όλο το 24ωρο είτε σήμερα και αύριο από τις 10:00 έως τις 17:00 στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Ταυτόχρονα διευκρινίζεται ως προς την προπώληση την Κυριακή 19/02, ημέρα του αγώνα, και σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι, ότι δεν θα λειτουργήσει το εκδοτήριο του μπάσκετ.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα


Σημειώνεται για μία ακόμα φορά ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των εξής απαραίτητων στοιχείων ανά φίλαθλο:

• ταυτότητα ή διαβατήριο
• ονοματεπώνυμο
• αριθμός ΑΜΚΑ (και των παιδιών για τα παιδικά εισιτήρια), με υποχρεωτική επίδειξη εγγράφου – σχετικής βεβαίωσης από αρμόδιο φορέα.


Επαναλαμβάνουμε ότι τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια. Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες και στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για το ντέρμπι από το ίντερνετ ή από τα εκδοτήρια τις ημέρες της προπώλησης, ενώ την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ προσέλθουν στο ΟΑΚΑ μέχρι τις 18.30 την Κυριακή  θα μπουν στην κλήρωση για τις 100 δωρεάν προσκλήσεις στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, ενώ θα έχουν και το δικαίωμα να ψωνίσουν από τις δύο μπουτίκ της ομάδας με έκπτωση 20%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 31/10/2017

  Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

  Την Κυριακή 5/11, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής: -σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα -Λ. Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα -εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 24/10/2017

  Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Μίλαν

  Προνομιακή και αποκλειστική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ-Μίλαν από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 26/10 για τους κατόχους Κάρτας Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\