Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

NEA \\

Έναρξη προετοιμασίας για την Κ15 \\

NEA \\  2/8/2021
Εναρξη προετοιμασίας σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για την ομάδα Κ15 που θα πάρει μέρος στο οικείο πρωτάθλημα Super League. Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Παπαδημητρίου και μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Καλοπήτα καλωσόρισαν τα παιδιά και τους ευχήθηκαν μια καλή σχολική και αθλητική σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Νεντέλκοβιτς και οι συνεργάτες του Θόδωρος Τριποτσέρης, Γιώργος Κιούπης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Ιάσων Ψαρράς (γυμναστής) συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2007 και το 2008. Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Αβράσογλου, Ανδριώτης, Ζούλιας, Καλτσής, Κλάψας, Κολοκοτρώνης, Κολυφέτης, Λέκκα, Μανώλης, Μούρτζινος, Μπαθρέλος, Ντάνι, Πεχλιβανίδης, Πολυχρονόπουλος, Ιωάννης Σαρρής, Μιχαήλ Σαρρής, Σεψάς, Ψυρόπουλος, Ψυχογιός, Αρνίδης, Βρακάς, Μαρκόπουλος, Κοσιάβελος, Δημογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Λάμπρου.

Η προετοιμασία της ομάδας Κ17 έχει αρχίσει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, ενώ τα τμήματα Κ13, Κ12 και Κ11 θα αρχίσουν προπονήσεις από τα τέλη Αυγούστου και μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\