Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Ενημέρωση φιλάθλων για τον τελικό Κυπέλλου \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  9/5/2019
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με πρόσκληση τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θύρα 31, για τα εξής:

-Η είσοδός τους στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την πύλη Δ, με επίδειξη της ονομαστικής πρόσκλησης ΚΑΙ της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι φίλαθλοι που διαθέτουν πρόσκληση θα έχουν δικαίωμα να παρκάρουν τα οχήματα τους στο πάρκινγκ P5 του ΟΑΚΑ.

-Θα ακολουθήσει δεύτερος έλεγχος από τις αρμόδιες αστυνομικές δυνάμεις στον «προέλεγχο» των Θυρών 35-1 και τελικός έλεγχος πριν την είσοδό τους στη Θύρα 31 από όπου και θα παρακολουθήσουν τον τελικό.

-Οι κάτοχοι των προσκλήσεων πρέπει να γνωρίζουν ότι ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός, κάθε ενδεχόμενο πλαστοπροσωπίας ή απόπειρας εισόδου στο ΟΑΚΑ χωρίς πρόσκληση θα οδηγεί στην άμεση απομάκρυνση του ατόμου και καλούνται να πειθαρχήσουν σε κάθε οδηγία των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην άφιξη και αναχώρησή τους από τη Θύρα 31.

* Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά μόνο τους προσκεκλημένους φιλάθλους της ΑΕΚ για τη Θύρα 31. Ο φετινός τελικός Κυπέλλου διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό ονομαστικών προσκλήσεων έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού και συνεπώς σε κανέναν άλλο φίλαθλο δεν θα επιτραπεί να προσεγγίσει το ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 19/7/2019

  Η ώρα της κλήρωσης για την ΑΕΚ

  Εξι ομάδες που ξεκινούν, όπως και η ομάδα μας, από τον τρίτο προκριματικό του UEFA Europa League και 18 ζευγάρια αντιπάλων από τον δεύτερο προκριματικό της διοργάνωσης συμπληρώνουν το ταμπλό των 24 υποψήφιων αντιπάλων στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού της διοργάνωσης στην οποία θα μετάσχει η...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 19/7/2019

  Ξεκίνησε ορεξάτος ο Ιταλός! (video)

  Δεν πέρασαν πολλές ώρες από την παρουσίασή του μέχρι την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, τον Μιγκέλ Καρντόσο και το προπονητικό κέντρο των Σπάτων για το νέο μεγαγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 19/7/2019

  Διήμερο αγάπης στα Σπάτα με τους νέους φίλους μας

  Oι εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα πήραν διαφορετικό χρώμα το περασμένο διήμερο από τις επισκέψεις των παιδιών που συμμετέχουν στο «Τσίρκο», στη θερινή κατασκήνωση του συλλόγου γονέων του Ειδικού Σχολείου Νέας Μάκρης που τα τέσσερα τελευταία χρόνια προσφέρει στιγμές χαράς και μη κατευθυνόμενης...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ