Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Ενημέρωση φιλάθλων για τον τελικό Κυπέλλου \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  9/5/2019
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με πρόσκληση τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θύρα 31, για τα εξής:

-Η είσοδός τους στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την πύλη Δ, με επίδειξη της ονομαστικής πρόσκλησης ΚΑΙ της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι φίλαθλοι που διαθέτουν πρόσκληση θα έχουν δικαίωμα να παρκάρουν τα οχήματα τους στο πάρκινγκ P5 του ΟΑΚΑ.

-Θα ακολουθήσει δεύτερος έλεγχος από τις αρμόδιες αστυνομικές δυνάμεις στον «προέλεγχο» των Θυρών 35-1 και τελικός έλεγχος πριν την είσοδό τους στη Θύρα 31 από όπου και θα παρακολουθήσουν τον τελικό.

-Οι κάτοχοι των προσκλήσεων πρέπει να γνωρίζουν ότι ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός, κάθε ενδεχόμενο πλαστοπροσωπίας ή απόπειρας εισόδου στο ΟΑΚΑ χωρίς πρόσκληση θα οδηγεί στην άμεση απομάκρυνση του ατόμου και καλούνται να πειθαρχήσουν σε κάθε οδηγία των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην άφιξη και αναχώρησή τους από τη Θύρα 31.

* Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά μόνο τους προσκεκλημένους φιλάθλους της ΑΕΚ για τη Θύρα 31. Ο φετινός τελικός Κυπέλλου διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό ονομαστικών προσκλήσεων έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού και συνεπώς σε κανέναν άλλο φίλαθλο δεν θα επιτραπεί να προσεγγίσει το ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 16/10/2019

  Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ.

  Στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας» θα διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας μας με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 19:30, λόγω των εργασιών για τη συντήρηση του χλοοτάπητα στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 16/10/2019

  Συνεχίζουν μαζί ΠΑΕ ΑΕΚ και LG (vid)

  Την ανανέωση της συνεργασίας τους για τρίτη διαδοχικής σεζόν ανακοίνωσαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η LG Electronics Hellas, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον α’ αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Μηνά Λυσάνδρου, τον εμπορικό...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ