Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Επέκταση Χορηγικής Συνεργασίας με LG Electronics \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  20/10/2020

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την LG Electronics (LG) για 4η συνεχόμενη χρονιά, ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις της LG στον άξονα του αθλητισμού, στον οποίο η εταιρεία επενδύει διαχρονικά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μία από τις σημαντικότερες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η LG θα προβάλλεται μεταξύ άλλων στα αγωνιστικά σορτς των παικτών σε όλους τους εγχώριους αγώνες καθώς και σε όλη την επίσημη ψηφιακή πλατφόρμα της ομάδας.

Ο Managing Director της LG Electronics κ. Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που συνεργαζόμαστε για μία ακόμη χρονιά με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό συνολικά, λόγω των περιορισμών που έφερε η πανδημία, θεωρούμε απαραίτητη την έμπρακτη στήριξή μας.».

Για την ανανέωση της συνεργασίας ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.  Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε: «Εδώ και 4 χρόνια, έχουμε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την LG μέσα από μια ουσιαστική και επιτυχημένη συνεργασία. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί γιατί είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να έχουμε τη στήριξη ενός τόσο αγαπημένου και ισχυρού τεχνολογικού brand όπως η LG».

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.


Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\