Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

H AEK στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  8/5/2020
Η ΑΕΚ, μαζί με περισσότερα από 50 ευρωπαϊκά club, υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ECA (Εuropean Club Association) για την Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών στις 25 Μαΐου, με την ελπίδα ότι θα συμβάλλει στη διεθνή προσπάθεια εντοπισμού παιδιών, που καθημερινά χάνονται από το σπίτι τους.

Η ΑΕΚ αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση από το ICMEC (International Centre for Missing and Exploited Children), που υποστηρίζεται ταυτόχρονα από το ΕCA και τη FIFA μετά από πρόταση της Ρόμα, η οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με το συγκεκριμένο διεθνές ινστιτούτο προστασίας των παιδιών.

«Το ECA και τα μέλη του είναι υπερήφανα για τη συνεργασία με το ICMEC, μία οργάνωση που έχει κάνει εκπληκτική δουλειά βοηθώντας στον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών σε όλο τον πλανήτη εδώ και περίπου δύο δεκαετίες», δήλωσε ο Τσάρλι Μάρσαλ, CEO του ECA. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την άμεση ανταπόκριση των club στα οποία απευθυνθήκαμε» συμπλήρωσε.

«Πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά αναφέρονται ως εξαφανισμένα κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στην Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών το Μάιο του 2020 έχουμε την τιμή της υποστήριξης από την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. Με την διεθνή απήχηση που έχουν όλες αυτές οι ομάδες, θα έχει αποτέλεσμα και η προσπάθεια αναγνώρισης κάποιων από τα παιδιά που εμφανίζονται σε όλα αυτά τα video και έχουν πέσει θύματα εξαφάνισης» πρόσθεσε ο Μπομπ Κάνιγχαμ, CEO του ICMEC.

H AEK έχει την τιμή να ανήκει στη λίστα με τις περίπου 50 ευρωπαϊκές ομάδες από ολόκληρη την Ευρώπη, που στις 25 Μαϊου θα υποστηρίξουν την πρωτοβουλία του ICMEC.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\