Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

H Volton Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΚ! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  1/9/2021
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Volton Eλληνική Ενεργειακή Α.Ε., μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου στην Ελλάδα, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Μέσω της συνεργασίας η Volton θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο, ενώ και οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν πρόσβαση σε σειρά προνομιακών προϊόντων, τα οποία και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της Volton Eλληνική Ενεργειακή Α.Ε. κ. Διονύσης Τσίτος δήλωσε: "Η επιλογή να γίνουμε κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της ΠΑΕ ΑΕΚ και να υποστηρίξουμε υπερήφανα την σπουδαία και ιστορική ομάδα στην πορεία της προς την κατάκτηση των επόμενων κορυφών είναι για εμάς τεράστια τιμή και χαρά. Ευχή μας είναι η ομάδα που αγαπάμε να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά και η οικογένεια της Volton είναι εδώ για να αγκαλιάσει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση".

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας τόνισε: "Καλωσορίζουμε την Volton στη χορηγική οικογένεια της ομάδας μας και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με κοινά οφέλη. Αμφότεροι οι οργανισμοί βρισκόμαστε σε φάση εταιρικής ανάπτυξης και η συνεργασία μας θα υλοποιήσει στρατηγικούς στόχους".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\