Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Η ΑΕΚ και το MatchWornShirt διοργανώνουν δημοπρασία αγάπης! \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  7/4/2021
#MoreThanFootball: Οι φανέλες της ΑΕΚ που θα φορεθούν στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα δημοπρατηθούν για την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Στο πλαίσιο του #More Than Football Action Week του EFDN, η AEK είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το MatchWornShirt για να διοργανώσουν μια φιλανθρωπική δημοπρασία εμφανίσεων.

Οι #Morethanfootball Action Weeks είναι μια πρωτοβουλία του EFDN που υποστηρίζεται από το UEFA Foundation for Children και το ECA, και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκστρατεία για την κοινωνική ευθύνη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Για αυτήν την ειδική περίσταση, οι φορεμένες φανέλες της ΑΕΚ, που με υπερηφάνεια θα φέρουν στο δεξί μανίκι τη χρωματιστή κορδέλα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, θα διατεθούν σε δημοπρασία.

Για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μοναδικότητα αυτών των εμφανίσεων, κάθε φανέλα θα υπογραφεί ξεχωριστά από τον αντίστοιχο παίκτη μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει ζωντανά κατά την έναρξη του αγώνα και όλες οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες για να υποβάλετε τις προσφορές σας έως τις 24 Απριλίου ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\