Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αρωγός στα Παιδικά Χωριά SOS  \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  12/11/2014
H ΠΑΕ ΑΕΚ στο παρελθόν έχει σταθεί πολλές φορές αρωγός δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS. Οι κατά καιρούς επισκέψεις εκπροσώπων της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS με τα χαμόγελα των μικρών από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας στο χώρο τους, έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας.

Δυστυχώς στη σημερινή δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα μας ο αριθμός των παιδιών και των οικογενειών που υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS έχει αυξηθεί κατά πολύ με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν και οι ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης.

Για το λόγο αυτό στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ,  που πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου,  η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας που θα έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να φέρουν μαζί τους οτιδήποτε τους περισσεύει από τα παρακάτω είδη ώστε να ενισχύσουμε τα Παιδικά Χωριά SOS.

Τα είδη είναι :  όσπρια (φακές, φασόλια), δημητριακά, λάδι, μέλι, κακάο, αλεύρι, αλάτι, κονσέρβες τόνου, ντοματάκια ( σάλτσες, πελτές), γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, πουρές (σκόνη), χυμοί Amita.

Επίσης, είδη καθαρισμού όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σκόνη πλυντηρίου, υγρό σαπούνι κα.  

Τα αγαθά θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα ενώ οι διαδικαστικές λεπτομέρειες της δράσης θα ανακοινωθούν προσεχώς.  

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορεί να «εισπράξει» ο άνθρωπος και οι μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ οφείλουν με πράξεις να δείχνουν καθημερινά το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\