Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

«Ηρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ» \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  21/6/2017
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ο Ελντερ Λόπες έκανε στο aekfc.gr τις πρώτες του δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο, που μόλις άνοιξε στην καριέρα του.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ! Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να υπογράφει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Γνωρίζω αρκετούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, είχα αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους στο παρελθόν και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ».
Ο Ελντερ Λόπες αισθάνθηκε από την πρώτη στιγμή πολύ άνετος με τα κίτρινα χρώματα των γραφείων και της… νέας του φανέλας: «Το κίτρινο χρώμα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμένα και έχει σημαδέψει όλες τις επιλογές μου. Ολες οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί είχαν κίτρινο στη φανέλα τους και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα».

Ο Έλντερ Λόπες αναφέρθηκε επίσης και στο έντονο πορτογαλικό στοιχείο στην ιστορία της ΑΕΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο το ότι υπάρχουν και ότι υπήρχαν Πορτογάλοι στην ομάδα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για εμένα. Εμείς οι Πορτογάλοι γνωρίζουμε καλά το μέγεθος της ΑΕΚ και για αυτό είναι πολύ εύκολο να πάρεις την απόφαση και να επιλέξεις… ΑΕΚ»!
Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ένα πράγμα μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ΑΕΚ. Το ότι καθημερινά θα δουλεύω σκληρά και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Εχουμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους με την ομάδα».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\