Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Κάνε τις αγορές σου και κέρδισε ένα scooter! \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  31/10/2019
Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ επιβραβεύει έναν τυχερό πελάτη του επίσημου e-shop της ομάδας και προσφέρει μέσω σχετικής κλήρωσης, ένα scooter MASK 125 της SYM!

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν αυτόματα όλοι όσοι θα προβούν σε αγορές από την 1η Νοεμβρίου 2019 έως την 31η Ιανουαρίου 2020 και ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail.

Όροι και προϋποθέσεις της ενέργειας ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 31/1/2020

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA BROKERS ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 6/11/2019

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η myelements sports συνεχίζουν μαζί!

  Η Π.Α.Ε. ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές & αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής της ομάδας (και) για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. 

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 31/10/2019

  Η Protergia και η ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί!

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την Protergia, η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Υποστηρικτή» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Η Protergia είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού στην Ελλάδα και προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες για...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\