Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Μέλος του Football for the Goals η ΑΕΚ! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  7/6/2023
Μέλος του Football for the Goals είναι επίσημα από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ. Το FFTG είναι μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών που παρέχει μια πλατφόρμα για την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, προκειμένου να συνεργαστεί και να υποστηρίξει τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG), όπως υιοθετήθηκαν στο πλαίσιο της 70ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Στόχος είναι να αξιοποιηθεί η ισχυρή και σημαντική εμβέλεια του ποδοσφαίρου προς την κατεύθυνση της συνεργασίας, ώστε να γίνουμε όλοι φορείς αλλαγής, ευθυγραμμίζοντας τα μηνύματα, τις στρατηγικές και τις λειτουργίες μας με τις φιλοδοξίες των SDG.

Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου – από συνομοσπονδίες, εθνικές ομοσπονδίες, πρωταθλήματα και συλλόγους, μέχρι ενώσεις παικτών, οργανωμένες ομάδες φιλάθλων, καθώς και μέσα ενημέρωσης και εμπορικούς εταίρους – στο να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες προσεγγίσεις βιωσιμότητας και να εφαρμόσουν στρατηγικές SDG που θα οδηγήσουν σε αλλαγή συμπεριφοράς.

Μέλη του Football for the Goals είναι -μεταξύ πολλών άλλων- οι διεθνείς ομοσπονδίες UEFA, CONCACAF, CONMEBOL, AFC, OFC, οι Εθνικές Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Ρουμανίας, του Μεξικού, αλλά και της Ελλάδας και της Κύπρου, οι λίγκες της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, του Βελγίου, σύλλογοι όπως ο Άγιαξ, η ΚΠΡ, η Κάντιθ και ιδρύματα ομάδων όπως αυτά των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Λέστερ και Ίντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 30/9/2023

  ΑΕΚ Β - ΑΕΛ 3-0

  Η ΑΕΚ Β νίκησε 3-0 την ΑΕΛ σε αγώνα που διεξήχθη στο Σεραφείδειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 30/9/2023

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ

  Σας ενημερώνουμε πως στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από την ΠΑΕ ΟΦΗ να της δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και να κρατηθεί κερκίδα γι΄αυτούς.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ