Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Ο Τάσος Μπακασέτας «Player of the Month» \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  26/10/2018
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, έχουν δημιουργήσει την ενέργεια «Player of the Month», με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή κάθε μήνα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα ως «Player of the Month» για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα Facebook "AEK F.C. Experience" της Τράπεζας Πειραιώς.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Πεντζερίδης Παναγιώτης, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος παρέλαβε μια υπογεγραμμένη φανέλα του διεθνή παίκτη μετά τη βράβευσή του.

Παρόντες από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι κ.κ. Νίκος Πετράκης (Διευθυντής Καρτών) και Νίκος Γεωργούσης (από τη Διεύθυνση Marketing), ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Εμπορικός Διευθυντής του συλλόγου, κ. Νίκος Καραούζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ \\

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\