Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός  \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  6/3/2019
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει πως η προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων, όσον αφορά στις ειδικές δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον αγώνα με τoν Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο ΟΑΚΑ, εκπνέει το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3) στις 14.00. 

Από εκεί και μετά, δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.  Οσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματά τους ΜΟΝΟ στο pressoffice@aekfc.gr. 

Κάθε δημοσιογράφος ή τεχνικός που θα αιτείται διαπίστευσης, θα πρέπει να επισυνάψει στο σχετικό e-mail φωτογραφία ταυτότητας ΠΣΑΤ, δημοσιογραφικής ένωσης (ΕΣΗΕΑ κλπ) ή του Μέσου το οποίο τον διαπιστεύει. Για την παραλαβή της διαπίστευσης, αλλά και για την είσοδο στο γήπεδο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της συγκεκριμένης ταυτότητας.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη διακριτική ευχέρεια της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση. 

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσο είναι οι εξής:
Αθλητικές εφημερίδες: 3 διαπιστεύσεις
Πολιτικές εφημερίδες: 1 διαπίστευση
Αθλητικές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας: 3 διαπιστεύσεις
Άλλες ιστοσελίδες: 1 διαπίστευση
Ραδιοφωνικοί σταθμοί με σύνδεση για απευθείας μετάδοση: 2 διαπιστεύσεις +1 τεχνικός
Ραδιοφωνικοί σταθμοί χωρίς σύνδεση (εξαιρούνται μουσικοί σταθμοί και σταθμοί χωρίς κάλυψη αθλητικών γεγονότων): 1 διαπίστευση
Τηλεοπτικοί σταθμοί (πλην NOVA): 1 διαπίστευση +1 τεχνικός

ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ

Οι φωτορεπόρτερ δεν θα χρειαστούν ειδική διαπίστευση. Η είσοδός τους στο γήπεδο θα γίνει με τη διαδικασία που ακολουθείται σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Για τον τρόπο παραλαβής των δημοσιογραφικών διαπιστεύσεων θα υπάρξει ανακοίνωση έπειτα από την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των αιτημάτων. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\