Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Οι διαπιστεύσεις ΜΜΕ για το ΑΕΚ – Λέστερ \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  22/10/2020
Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι για το παιχνίδι AEK – Λέστερ (29/10 – 19.55), στο ΟΑΚΑ, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Με βάση τους περιορισμούς που επιβάλουν το εγχώριο Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, αλλά και αυτό της UEFA, ο αριθμός των διαθέσιμων διαπιστεύσεων θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, με δεδομένη την παρουσία δημοσιογράφων / φωτογράφων και από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως εκ τούτου, από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για MIA και μόνο ονομαστική διαπίστευση και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα Μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους, με κριτήριο την ικανοποίηση των αιτημάτων από τα κύρια φωτογραφικά πρακτορεία του αθλητικού ρεπορτάζ.

Τονίζεται ότι η εξασφάλιση διαπίστευσης δεν σημαίνει αυτομάτως και δικαίωμα του κατόχου της για την παρουσία του στις συνεντεύξεις Τύπου, πριν και μετά από το παιχνίδι, καθώς πρόσβαση στην αίθουσα Τύπου θα έχει -λόγω πρωτοκόλλου- ακόμη μικρότερος αριθμός ατόμων.

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται ΜΟΝΟ στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ με δεδομένο της μη λειτουργίας της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού. Οι συνεντεύξεις Τύπου θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο YouTube.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο pressoffice@aekfc.gr έως την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 16.00.

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ σε δύο περιπτώσεις: α) στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση και β) προς όσους θα εξασφαλίσουν το επιπλέον δικαίωμα πρόσβασης στις συνεντεύξεις Τύπου.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\