Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Οι δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις του αγώνα με την Αούστρια Βιένης \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  12/9/2017
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League 2017-18 ΑΕΚ-Αούστρια Βιένης την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 22.05 στο ΟΑΚΑ, θα ισχύσουν ειδικές δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις.

Όσα ΜΜΕ φωτογραφικά πρακτορεία ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@aekfc.gr από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. 
Από εκεί και μετά, δεν θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα, καθώς η λίστα των διαπιστευμένων δημοσιογράφων θα υποβληθεί προς έγκριση από τις υπηρεσίες Τύπου της UEFA την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Κάθε δημοσιογράφος, τεχνικός και φωτορεπόρτερ που θα αιτείται διαπίστευσης, θα πρέπει να επισυνάψει στο σχετικό e-mail φωτογραφία ταυτότητας ΠΣΑΤ, δημοσιογραφικής ένωσης (ΕΣΗΕΑ κλπ) της ΕΦΕ (για φωτορεπόρτερ) ή του μέσου, το οποίο τον διαπιστεύει. Για την παραλαβή της διαπίστευσης αλλά και για την είσοδο στο γήπεδο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της συγκεκριμένης ταυτότητας δημοσιογράφου ή φωτορεπόρτερ.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου/φωτορεπόρτερ, αν δεν συνοδεύεται από εγκεκριμένη διαπίστευση.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη διακριτική ευχέρεια της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνεννόηση με την UEFA και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσο είναι οι εξής:

Αθλητικές εφημερίδες: 3 διαπιστεύσεις
Πολιτικές εφημερίδες: 1 διαπίστευση
Αθλητικές Ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας: 3 διαπιστεύσεις
Άλλες Ιστοσελίδες: 1 διαπίστευση
Ραδιοφωνικοί σταθμοί με σύνδεση για απευθείας μετάδοση: 3 διαπιστεύσεις +1 τεχνικός
Άλλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί: 1 διαπίστευση
Τηλεοπτικοί σταθμοί (πλην COSMOTE SPORT): 1 διαπίστευση +1 τεχνικός.

Οι φωτορεπόρτερ που θα αιτηθούν διαπίστευσης, θα πρέπει να κατέχουν οπωσδήποτε ταυτότητα της Ενωσης Φωτοειδησεογράφων Ελλάδας (ΕΦΕ).


Οι διαπιστεύσεις θα παραλαμβάνονται:

•    τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (14.00-18.00) 
•    την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (14.00-18.00) 
•    την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από την Αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου (14.00-20.00) 
•    την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (12.00-16.00)


ΠΡΟΣΟΧΗ: Τη μέρα του αγώνα δεν πρόκειται να παραδοθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ΚΑΜΙΑ διαπίστευση.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των μέσων που επιθυμούν να διαπιστευθούν, να στείλουν εγκαίρως τα αιτήματά τους και να παραλάβουν το ταχύτερο δυνατό τις διαπιστεύσεις τους, για τη δική τους καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, αλλά και για τη διευκόλυνση της διοργάνωσης του αγώνα.
ΠΑΕ ΑΕΚ
Διεύθυνση επικοινωνίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\