Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση του «Welcome Through Football» \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  23/8/2022
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία κι η τρίτη φάση του ευρωπαϊκού κοινωνικού προγράμματος “Welcome Through Football”, στο οποίο συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνεργασία με άλλους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην τρίτη φάση του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Σεραφείδειο από τον Ηλία Κυριακίδη και να γνωρίσουν την αθλητικογράφο Μαρία Ζαφειράτου , η οποία μίλησε στα παιδιά για την αθλητική δημοσιογραφία και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση της Κ19 και στο τέλος της προπόνησης ο προπονητής της Κ19 Γενναίος Καραχάλιος συνομίλησε με τα παιδιά και τους εξήγησε ποια είναι τα καθήκοντα ενός προπονητή. Την τελευταία ημέρα της τρίτης φάσης του προγράμματος διοργανώθηκε pool party στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΑΟ Φοίβος-Αίολος , που αποτελεί συνεργαζόμενη Ακαδημία του Δικτύου της ομάδας μας. Φυσικά, καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος δεν έλειπαν οι προπονήσεις και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Η τέταρτη φάση του “Welcome Through Football”, το οποίο έχει σκοπό την καλύτερη δυνατή προσαρμογή των μεταναστών στις χώρες υποδοχής, μέσω του ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσει τον φθινόπωρο, πάντα σε συνεργασία με την Athens Comics Library.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\