Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Παραλαβή διαπιστεύσεων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  14/7/2020
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη (21.30, ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play-Offs. Δεν θα γίνει, πλέον, δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους 30 δημοσιογράφους και 15 φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.

Ήδη έχουν ενημερωθεί μέσω απαντητικού e-mail αποκλειστικά και μόνο οι δημοσιογράφοι – φωτογράφοι των οποίων το αίτημα για διαπίστευση απορρίφθηκε, λόγω των αυστηρών περιορισμών που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων.

Οι 30 δημοσιογράφοι και 15 φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους από την είσοδο της εξέδρας Τύπου του ΟΑΚΑ, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ειδικότερα, όσον αφορά τη διαδικασία εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση, η λίστα με τα ονόματα όλων των διαπιστευμένων θα υπάρχει στην Πύλη Α του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου θα γίνεται ο πρώτος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα και να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League». Το εν λόγω έγγραφο μπορείτε να το τυπώσετε από ΕΔΩ.

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να εισέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση, χωρίς κάποιο επιπλέον διαπιστευτήριο πλην της παρουσίας του ονόματός τους στη λίστα.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και οι φωτογράφοι θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την πύλη της εξέδρας Τύπου του ΟΑΚΑ. Σε αυτήν θα πραγματοποιείται ο δεύτερος έλεγχος, κατά τον οποίο θα γίνεται και θερμομέτρηση.

Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων) και οι δημοσιογράφοι στην εξέδρα του Τύπου, όπου θα επιτρέπεται να καθίσει ΜΟΝΟ ένας συνάδελφος σε κάθε έδρανο τριών θέσεων. Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η Μικτή Ζώνη του Ολυμπιακού σταδίου δεν θα λειτουργήσουν. Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί διαπίστευση και δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση άλλο τηλεοπτικό συνεργείο πλην της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 7/8/2020

  Παίκτης της ΑΕΚ ο Γιάννης Ιατρούδης!

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς επιθετικού, Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 17!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 7/8/2020

  «Ηρθα για να γίνω βασικός»! (vid)

  Αποφασισμένος να επιβεβαιώσει με το καλημέρα τα ποδοσφαιρικά του προσόντα στον Μάσιμο Καρέρα εμφανίστηκε ο Πέταρ Καρακλάιτς από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με την ομάδα μας. 

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ