Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Παραλαβή διαπιστεύσεων ΜΜΕ για το ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  27/7/2021
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ, την προσεχή Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ (21.00). Δεν θα γίνει πλέον δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στην εγκατάσταση από την Πύλη Α του ΟΑΚΑ, όπου θα υπάρχει ονομαστική λίστα διαπιστευμένων και θα γίνεται ο πρώτος έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ P0, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση χωρίς κάποιο επιπλέον διαπιστευτήριο πλην της παρουσίας του ονόματός τους στη λίστα.

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να εισέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης. Για την είσοδό τους στο γήπεδο οι δημοσιογράφοι θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την πύλη της εξέδρας Τύπου του ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν θα πραγματοποιείται ο δεύτερος έλεγχος, κατά τον οποίο θα γίνεται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού / νόσησης ή του αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακού ελέγχου (μοριακό τεστ που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών). Στην εξέδρα του Τύπου θα επιτρέπεται να καθίσει ΜΟΝΟ ένας συνάδελφος σε κάθε έδρανο τριών θέσεων.

Οι φωτορεπόρτερ, μετά την είσοδο τους από την Πύλη Α, θα μπορούν να μεταβούν απευθείας στην μπούκα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, όπου θα υπάρχει επίσης ονομαστική λίστα και θα πραγματοποιείται έλεγχος για την επίδειξη πιστοποιητικού ή αρνητικού τεστ.

Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής τους σε αυτήν.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μικτή Ζώνη του Ολυμπιακού σταδίου δεν θα λειτουργήσει, ενώ για τις συνεντεύξεις Τύπου θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα που βρίσκεται στο επίπεδο -1 του ΟΑΚΑ (αριστερά από τις εισόδους των αποδυτηρίων).

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων από τους εκπροσώπους του Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/7 ως εξής:

* 11.00 – 15.00: Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολύμπου και Πάτμου στο Μαρούσι.
* 16.30 – 18.00: Από το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα.
* 19.00-20-30: Από την αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα δοθεί ΚΑΜΙΑ διαπίστευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\