Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Παραλαβή διαπιστεύσεων ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΚ – Ζόρια \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  24/11/2020
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ζόρια Λουχάνσκ, την προσεχή Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ (19.55). Δεν θα γίνει, πλέον, δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση και στάλθηκε στην UEFA.

Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί μέσω απαντητικού e-mail αποκλειστικά και μόνο οι δημοσιογράφοι – φωτογράφοι των οποίων το αίτημα για διαπίστευση απορρίφθηκε, λόγω των αυστηρών περιορισμών που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων.

Όσοι εργαστούν για την αναμέτρηση, θα πρέπει να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, από την αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ (παραπλεύρως του χώρου όπου λειτουργούσε η μικτή ζώνη), από τις 14.30 έως τις 18.30. Την ημέρα του αγώνα δεν θα δοθεί ΚΑΜΙΑ διαπίστευση.

Την Πέμπτη όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν από την είσοδο της εξέδρας Τύπου του ΟΑΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ειδικότερα, όσον αφορά τη διαδικασία εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση, η λίστα με τα ονόματα όλων των διαπιστευμένων θα υπάρχει στην Πύλη Α του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου θα γίνεται ο πρώτος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα, ενώ θα παραδίδουν και το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση», το οποίο θα πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένο. Την ειδική φόρμα μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να εισέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση, χωρίς κάποιο επιπλέον διαπιστευτήριο πλην της παρουσίας του ονόματός τους στη λίστα.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και οι φωτογράφοι θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την πύλη της εξέδρας Τύπου του ΟΑΚΑ. Σε αυτήν θα πραγματοποιείται ο δεύτερος έλεγχος, κατά τον οποίο θα γίνεται και θερμομέτρηση. Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα) και οι δημοσιογράφοι στην εξέδρα του Τύπου, όπου θα επιτρέπεται να καθίσει ΜΟΝΟ ένας συνάδελφος σε κάθε έδρανο τριών θέσεων. Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μικτή Ζώνη του Ολυμπιακού σταδίου δεν θα λειτουργήσει. Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί διαπίστευση και δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση άλλο τηλεοπτικό συνεργείο πλην της COSMOTE TV που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η εξασφάλιση διαπίστευσης δεν σημαίνει αυτομάτως και δικαίωμα του κατόχου της για την παρουσία του στις συνεντεύξεις Τύπου, πριν και μετά από το παιχνίδι, καθώς πρόσβαση στην αίθουσα Τύπου θα έχει -λόγω πρωτοκόλλου- ακόμη μικρότερος αριθμός ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\