Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Τα προνόμια για τα μέλη του AEK KIDS CLUB \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  5/9/2019
Το AEK KIDS CLUB, η μεγαλύτερη κιτρινόμαυρη παρέα για τους μικρούς μας φίλους επιστρέφει! Μοναδικά προνόμια για τα Μέλη του KIDS CLUB!

Στόχος μας είναι να φέρουμε του νεαρούς φιλάθλους της ομάδας μας πιο κοντά της και να τους χαρίσουμε αξέχαστες στιγμές συμμετέχοντας σε δράσεις με τους ποδοσφαιριστές μας, μοναδικά δώρα και άλλα προνόμια που μόνο τα μέλη του AEK KIDS CLUB θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν!

Μερικά από τα προνόμια είναι :

• Έκπτωση -10% στις φετινές παιδικές φανέλες. Η προσφορά ισχύει με την επίδειξη της κάρτας- μέλους του AEK KIDS CLUB αποκλειστικά από το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (Ολύμπου και Πάτμου, Μαρούσι). Εξαιρούνται οι περίοδοι εκπτώσεων.

• Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και συγκεκριμένα το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 6862397-339.

• Απονομή του βραβείου Cosmote MVP από ένα μέλος του AEK KIDS CLUB σε κάθε εντός έδρα αγώνα της ΑΕΚ. Η επιλογή του παιδιού θα γίνεται μετά από κλήρωση.

• Ένα παιδί μέλος του Club θα έχει την ευκαιρία σε κάθε εντός έδρα αγώνα - μετά από κλήρωση – να συμμετέχει σαν line – up συνοδεύοντας ένα παίκτη της ΑΕΚ κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα.

• Διάφορα δώρα που θα δίνονται με κλήρωση μέσω της σελίδας μας στο Facebook: AEK Kids Club (https://www.facebook.com/aekfc.gr/) κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Τέλος θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και εκδηλώσεις με επιμορφωτικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Η πρώτη αφορά τη συμμετοχή των παιδιών που θα εγγραφούν μέχρι 1η Οκτωβρίου όπου θα μπορούν να λάβουν μέρος σε ξενάγηση που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στα Σπάτα. Οι εγγραφές ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\