Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και LG! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  8/7/2021
Η LG Electronics ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για 5η διαδοχική χρονιά, ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις της LG στον άξονα του αθλητισμού, στον οποίο η εταιρεία επενδύει διαχρονικά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG Electronics θα συνεχίσει να προβάλλεται στο αγωνιστικό σορτς όλων των εγχώριων αναμετρήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και σε αποκλειστική βάση σε όλα τα επίσημα ψηφιακά μέσα της ομάδας.

Η ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα σημάνει και τη μετάβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη νέα αγωνιστική της έδρα OPAP ARENA, το σημαντικότερο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, στην οποία η LG Electronics θα είναι επίσης ο αποκλειστικός Stadium Technology Partner, για τα επόμενα τρία έτη. Η εταιρεία θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ψηφιακής απεικόνισης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καλύπτοντας στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του γηπέδου.

Ο Managing Director της LG Electronics κ. Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρονιά που ανανεώνεται η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μεγάλη χαρά για εμάς και ιδιαίτερα φέτος που ανακοινώσαμε τη χορηγική μας συμμετοχή στο νέο γήπεδο της ομάδας ως αποκλειστικός τεχνολογικός πάροχος. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο γιατί ο αθλητισμός αποτελεί κύριο πυλώνα της στρατηγικής μας, αλλά γιατί νιώθουμε την ανάγκη να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στον αθλητικό χώρο που έχει πληγεί σημαντικά λόγω της πανδημίας».

Για την επέκταση της συνεργασίας ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας, ανέφερε: «Συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία, η οποία βασίζεται σε αμοιβαία οφέλη και στο συνεργατικό πνεύμα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία μας αναπτύσσεται σε πολλαπλά επίπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\