Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και LG! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  8/7/2021
Η LG Electronics ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για 5η διαδοχική χρονιά, ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις της LG στον άξονα του αθλητισμού, στον οποίο η εταιρεία επενδύει διαχρονικά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG Electronics θα συνεχίσει να προβάλλεται στο αγωνιστικό σορτς όλων των εγχώριων αναμετρήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και σε αποκλειστική βάση σε όλα τα επίσημα ψηφιακά μέσα της ομάδας.

Η ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα σημάνει και τη μετάβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη νέα αγωνιστική της έδρα OPAP ARENA, το σημαντικότερο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, στην οποία η LG Electronics θα είναι επίσης ο αποκλειστικός Stadium Technology Partner, για τα επόμενα τρία έτη. Η εταιρεία θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ψηφιακής απεικόνισης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καλύπτοντας στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του γηπέδου.

Ο Managing Director της LG Electronics κ. Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρονιά που ανανεώνεται η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μεγάλη χαρά για εμάς και ιδιαίτερα φέτος που ανακοινώσαμε τη χορηγική μας συμμετοχή στο νέο γήπεδο της ομάδας ως αποκλειστικός τεχνολογικός πάροχος. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο γιατί ο αθλητισμός αποτελεί κύριο πυλώνα της στρατηγικής μας, αλλά γιατί νιώθουμε την ανάγκη να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στον αθλητικό χώρο που έχει πληγεί σημαντικά λόγω της πανδημίας».

Για την επέκταση της συνεργασίας ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας, ανέφερε: «Συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία, η οποία βασίζεται σε αμοιβαία οφέλη και στο συνεργατικό πνεύμα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία μας αναπτύσσεται σε πολλαπλά επίπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\