Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω του aekfc.gr \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  24/11/2014
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Επισκοπή θα ξεκινήσει η εφαρμογή του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του aekfc.gr.

Με τη νέα αυτή προηγμένης τεχνολογίας υπηρεσία, η ΠΑΕ ΑΕΚ παραδίδει στον κόσμο της – όπως είχε εξαγγείλει πριν λίγο καιρό – το ηλεκτρονικό εισιτήριο με το οποίο παρέχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλες οι παρακάτω πρωτοποριακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για την αγορά εισιτηρίου, για την άμεση πρόσβαση των φιλάθλων μας στο γήπεδο μέσω internet ή μέσω του κινητού τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται καν να περάσουν από τα εκδοτήρια.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΚ παραμένοντας συνεπής στην προσπάθειά της να στηρίξει την παρουσία της οικογένειας στο γήπεδο της δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει εκ των προτέρων συνεχόμενες θέσεις των γονιών με τα παιδιά τους σε συγκεκριμένη θύρα και τιμή.

Παραθέτουμε παρακάτω τις υπηρεσίες του on – line ticketing.


  1. Πολλαπλά κανάλια πωλήσεων (internet, κινητό τηλέφωνο, εκδοτήρια), δυνατότητα κρατήσεων από όλα τα είδη των συσκευών (Desktop, Tablet, Smartphone) με τη χρήση εργαλείων HTML5, τελευταίας τεχνολογίας, χωρίς επιπλέον λογισμικό και περιορισμούς.
  2. Πολύ απλή πλοήγηση, φιλικό και εύκολο user interface και user experience.
  3. Υψηλά πρότυπα ασφαλείας και κρυπτογράφησης για 100% ασφάλεια με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. 
  4. Δυνατότητα εισόδου στο χώρο του σταδίου με πολλαπλούς τρόπους (Θερμικό, Print@Home, Mobile Ticket).
  5. Πολλαπλοί τρόποι εξόφλησης (Tokenized Credit Cards, Paypal, Paysafe).
  6. Προσωποποιημένο εισιτήριο με τυπωμένο το όνομα του φιλάθλου.
  7. Δυνατότητα προβολής ιστορικού συναλλαγών στο προσωπικό αρχείο του καθενός.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα επανέλθει δίνοντας περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις όταν οριστούν οι αγώνες και «ανοίξει» το σύστημα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\