Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΛΚΗΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ \\ Γιατρός Ομάδας

  • ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ : ΑΛΚΗΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

  • ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ελληνική

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ \\

Ο Άλκης Καλλιακμάνης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στις Αθλητικές Κακώσεις. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996 και αριστούχος Διδάκτορας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζεται ως συνεργάτης της Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων υπό τη Διεύθυνση του κ. Π. Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με εξειδίκευση στις κακώσεις γόνατος, ισχίου, ώμου, ποδοκνημικής, από το 2006 ως σήμερα.

Είναι κάτοχος του Advanced Trauma Life Support Course (ATLS by the ACS Committee on Trauma) από το Φεβρουάριο 2002 και είναι Εκπαιδευτής BLS (Basic Life Support) και ALS (Advanced Life Support) και μέλος πολλών διεθνών επιστημονικών εταιρειών.

Έχει δημοσιεύσεις σε Επιστημονικά Περιοδικά του Εξωτερικού με θέματα που άπτονται κυρίως των Αθλητικών Κακώσεων και έχει περισσότερες από 120 προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας σε έρευνα πάνω σε θέματα Αθλητικών Κακώσεων.

Είναι Ιατρός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΑΕΚ από το Δεκέμβριο του 2008 έως και σήμερα με μια διακοπή από τον Ιανουάριο 2012 μέχρι και τον Ιούλιο 2013.