Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ \\ Πρόεδρος

  • ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

  • ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ελληνική

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ \\

Επιστήμονας με πλούσια επαγγελματική αλλά και κοινωνική δράση και κοντά στην ΑΕΚ για δεκαετίες με πολλές ιδιότητες. Γεννήθηκε το 1951 και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου το 1980. Από το 1989 είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, με εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία.

Από το 1983 ανήκει στο επαγγελματικό δυναμικό του Ασκληπιού Βούλας, με αποκορύφωμα της έως τώρα υπηρεσίας του την ανάληψη της θέσης του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του εν λόγω Νοσοκομείου.

Η σχέση του με την ΑΕΚ άρχισε από τα παιδικά του χρόνια, όμως την τελευταία εικοσαετία ο ρόλος του είναι πολύ ενεργός. Είτε με την επιστημονική του ιδιότητα (γιατρός των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ 1994-2003) Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ το 2004, μέλος της Ερασιτεχνικής το 2005 και Αντιπρόεδρός της το 2006. Από το 2013 (και έχοντας στο μεταξύ ασχοληθεί με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου και στη Γλυφάδα) έχει επιστρέψει στην ΑΕΚ, αρχικά ως Εφορος Ποδοσφαίρου (και παράλληλα μέλος της Ερασιτεχνικής) και στη συνέχεια πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.