Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΡΑΝΤΕΚ ΚΟΥΧΑΡΣΚΙ \\ Τεχνικός Διευθυντής

  • ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ : ΡΑΝΤΕΚ ΚΟΥΧΑΡΣΚΙ

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 08 Σεπτεμβρίου 1980

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ \\

Ο Ράντοσλαβ (Ράντεκ) Κουχάρσκι γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1980, στην Πολωνία. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και έχει μάστερ στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ενώ από το 2007 είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A.

Ένα χρόνο αργότερα (2008) προσελήφθη ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της Λέγκια Βαρσοβίας (Κ17 και Κ19), ενώ τον Μάιο του 2011 ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής των Ακαδημιών της πολωνικής ομάδας. Θέση στην οποία παρέμεινε για μια τετραετία.

Παράλληλα, από τον Μάιο του 2013 άρχισε να εργάζεται και ως σκάουτ της πρώτης ομάδας και το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λέγκια, το οποίο και αναδιοργάνωσε. Τον Ιανουάριο του 2017 αποδέχθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εργάστηκε ως υπεύθυνος για το σκάουτινγκ της αγγλικής ομάδας στην Ανατολική Ευρώπη.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 έγινε Αθλητικός Διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας και στο διάστημα που παρέμεινε σε αυτή τη θέση η πολωνική ομάδα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, έχοντας στο ρόστερ της 14 παίκτες – μέλη της Εθνικής Ομάδας της Πολωνίας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 υπήρξε μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πολωνίας. Τον Μάιο του 2022 ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ.