Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

AEK Kids Club Info \\
Τί είναι το AEK KIDS CLUB


Το ΑΕΚ KIDS CLUB δημιουργήθηκε για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρότζεκτ δομημένο στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Σε συνέχεια της πετυχημένης λειτουργίας της μαθητικής κερκίδας στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου οι μικροί μας φίλαθλοι παρακολουθούν δωρεάν  την αγαπημένη τους ομάδα στέλνοντας τα δικά τους κοινωνικά μηνύματα, η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί και πάλι αυτή τη φορά με το ΑΕΚ KIDS CLUB
Στόχος του είναι να ενώσει, με έναν πιο επίσημο τρόπο, όλα τα παιδιά μέλη του κάτω από την ομπρέλα της ΑΕΚ και να τα φέρνει καθημερινά κοντά της. 

Οι μικροί φίλοι της ομάδας θα διδάσκονται την ένδοξη ιστορία του Συλλόγου με ξεχωριστό τρόπο και θα επιμορφώνονται αφού θα διοργανώνονται από την ΠΑΕ ημερίδες με διάφορα θέματα που θα ενδιαφέρουν τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους. Παράλληλα θα  λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς κερδίζοντας μοναδικά δώρα  και θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις καθώς και στα δρώμενα της ομάδας δίπλα στους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές. 
Μέλη του AEK KIDS CLUB μπορούν να γίνουν όλα τα παιδιά, που ζουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό και η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 15 ευρώ. 

Ηλικιακές κατηγορίες:
  • AEK Baby - Για παιδιά μέχρι 3 ετών
  • AEK Mini - Για παιδιά από 3 έως 6 ετών
  • AEK Junior - Για παιδιά από 6 έως 10 ετών
  • AEK Youth - Για παιδιά από 10 έως 14 ετών
  • AEK Kids Away - Όλων των ηλικιών εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδας