Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ \\

Από τον Δεκέμβριο του 2010 η ΑΕΚ χρησιμοποιεί τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη θέση Μαζαρέκο, στα Σπάτα, για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της. 

Οι εγκαταστάσεις αυτές περιλαμβάνουν δύο προπονητικά γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και ένα με πλαστικό για τις ανάγκες των Ακαδημιών (το οποίο δημιουργήθηκε το 2013), αλλά και όλους τους απαραίτητους και άρτια εξοπλισμένους χώρους για την προετοιμασία μιας ομάδας με σύγχρονα μέσα. Ένα πρότυπο ποδοσφαιρικό εργαστήριο, από τα πληρέστερα στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ αναβαθμίστηκαν εντυπωσιακά. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εργάζονται καθημερινά σε ένα περιβάλλον με όλες τις απαραίτητες υποδομές, ενώ από το 2017 έχουν στη διάθεσή τους στο υπόγειο του κτιρίου ένα κέντρο αποθεραπείας με τα πιο σύγχρονα μέσα. Ακόμα και οι νεαροί αθλητές των Ακαδημιών δουλεύουν σε εγκαταστάσεις που πολύ λίγες Ακαδημίες διαθέτουν στην Ελλάδα.

Οι προοπτικές, όμως, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές. Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προστέθηκαν δεκάδες στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή του ήδη υπάρχοντος προπονητικού κέντρου και εκεί θα κατασκευαστούν επιπλέον γήπεδα μαζί με τις απαραίτητες επιπλέον υποδομές για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τη φιλοξενία των ποδοσφαιριστών.

Τελευταία προσθήκη στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ (το 2022) είναι το «Σεραφείδειο», το κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων, που κατασκευάστηκε προκειμένου να φιλοξενεί τους αγώνες της ΑΕΚ Β, αλλά και να αποτελεί την δεύτερη έδρα της πρώτης ομάδας.


ΠΛΑΝΟ ΓΗΠΕΔΟΥ \\
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ \\
  • Προπονητικό Κέντρο Σπάτα
  • Πάροδος οδού Ρεθύμνης, 19004,
  • θέση Μαζαρέκο, Σπάτα