Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

Hellasod  \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η Hellasod είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην Ελλάδα και μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα του καλλωπιστικού πρασίνου και του χλοοτάπητα αγωνιστικών χώρων. Στελεχωμένη με το πλέον άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι η πρώτη εταιρία στον χώρο που έχει αποκτήσει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.
Η Hellasod είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία έχει πιστοποίηση να παράγει χλοοτάπητα σε όλη την Νότια Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογειακής λεκάνης και συγκεκριμένα για τις πιστοποιημένες θερμόφιλες ποικιλίες «ΔΙΑΣ» και «PLATINUM».
Διαθέτει τέσσερις αυτόνομες και πλήρως εξοπλισμένες μονάδες παραγωγικής δυνατότητας άνω των 2.000.000 m²!
Επανάσταση στον τρόπο που τοποθετείται ο χλοοτάπητας στα γήπεδα και σε μεγάλους χώρους έφερε το μηχάνημα κοπής BIG–SLABSTM το οποίο κόβει λωρίδες χλοοτάπητα διαστάσεων 1m x 50m, τις συλλέγει αυτόματα και τις συσκευάζει σε παλέτες. Το μηχάνημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στο συνεργείο εγκατάστασης να τοποθετεί 1.000 m2/h!
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ