Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

GS TRAVEL \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η GS Travel Α.Ε. είναι εταιρεία παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με έδρα την Αθήνα και πολυετή παρουσία στον κλάδο του τουρισμού.

 Έχοντας ως διαχρονικό στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μας, ακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα του ταξιδιού και μέσα από διεθνείς συνεργασίες και ευέλικτο μοντέλο διοίκησης εξασφαλίζουμε τη δυναμική δραστηριοποίησή μας και την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες μας. 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρικούς πελάτες: 
  • Εταιρικά ταξίδια - Ταξίδια κινήτρων 
  • Οργάνωση συνεδρίων – εταιρικών συναντήσεων
  • Μετακινήσεις ναυτικών πληρωμάτων 
  • Ταξίδια για συμμετοχή - παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων
  • Ταξίδια αναψυχής - Εισερχόμενος τουρισμός 
  • Online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, ενοικίαση αυτοκινήτων, έκδοση εισιτηρίων πλοίων.
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που έχουν συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Για την ομάδα μας, η εξυπηρέτηση και η παροχή προστιθέμενης αξίας στον πελάτη αποτελεί προτεραιότητα. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι 24/7/365 μέσω τηλεφώνου ή e-mail σε εργάσιμες ώρες και μέσω της υπηρεσίας 24ωρης εξυπηρέτησης. 

Η GS Travel είναι μέλος της ΙΑΤΑ, HAPCO, ISTAA και των ενώσεων γραφείων ταξιδίων ΗΑΤΤΑ και Π.Ε.Τ.Α.ΓΑ. Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001: 2008. 

Στον Όμιλο της GS Travel ανήκουν και οι IntermodalAir& World Aviation Services, οι οποίες είναι εταιρείες αντιπροσώπευσης αλλοδαπών αεροπορικών εταιρειών με πολύχρονη δραστηριοποίηση στην Ελληνική αγορά. 

H GS Travel είναι μέλος του δικτύου της Egencia® και αποκλειστικός αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα. Η Egencia, μέλος της Expedia Group, είναι πρωτοπόρος εταιρεία διαχείρισης επαγγελματικού ταξιδιού πολυεθνικών εταιρειών με παγκόσμια παρουσία. Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας κατέχει την άδεια BusinessPlus, της παγκόσμιας αλυσίδας γραφείων ταξιδιών, LufthansaCityCenter. 

Κάντε τις κρατήσεις σας σε προνομιακές τιμές για τους κατόχους διαρκείας και τους φίλους της ΑΕΚ.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ