Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

ACTIVE COMPUTERS SYSTEM S.A. \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η Active Computer Systems S.Α. ιδρύθηκε το 1995 έχοντας ως κύριο αντικείμενο εργασιών της, την προώθηση και την υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Η είσοδος της ACTIVE στην ελληνική αγορά υπήρξε ιδιαίτερα δυναμική. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα, έτυχε θερμής αποδοχής από τον κλαδικό τύπο, τόσο για τις ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες της, όσο και για την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της. Αυτοί είναι, άλλωστε, οι λόγοι που την οδήγησαν να κατακτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρώτη η ACTIVE, μόλις το 1996, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό την αρχική κατασκευή Dual CPU High End Server δικής της παραγωγής, η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, θέτοντας τον πήχη του εγχώριου ανταγωνισμού ιδιαίτερα ψηλά.

Σήμερα, η εταιρεία αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη των μεγαλύτερων οίκων πληροφορικής της παγκόσμιας αγοράς, όπως των IBM, HP, LENOVO, MICROSOFT, SAMSUNG & CISCO, ενώ έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας μέσω των συνεργατών της.

Συνδυάζοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένες υπηρεσίες, η ACTIVE αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση. Οι βασικότεροι τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία, είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων καθώς και η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

Από τα πρώτα της βήματα έως σήμερα, η ACTIVE φροντίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις τους. Μέσα από τη συνεργασία της με τους μεγαλύτερους οίκους πληροφορικής στον κόσμο και με τη βοήθεια της πλήρους καταρτισμένης ομάδας εργαζομένων της, η εταιρεία παρέχει διαχρονικά υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Γεγονός που υπογραμμίζουν τόσο οι μακροχρόνιες συνεργασίες της με τους πελάτες της, όσο και το διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο της στην αγορά.

Το όραμα της ACTIVE είναι να διατηρεί πρωτεύουσα θέση στην αγορά της πληροφορικής, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και προϊόντα στους πελάτες της. Λύσεις και προϊόντα που ενισχύουν την αποδοτικότητα των εργαζομένων, εξοικονομούν χρόνο και έξοδα και αποσκοπούν συνολικά στη βελτιστοποίηση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Οι οικονομικοί δείκτες της ACTIVE Computer Systems φανερώνουν τη σταθερά ανοδική της πορεία, από την ίδρυσή της το 1995 μέχρι σήμερα. Πιο αναλυτικά, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της επιχείρησης κατά τη διάρκεια το έτος 2013 ξεπέρασε τα 15 εκατομμύρια Euro, σημειώντος αύξηση κατά 14% από το 2013. Η ACTIVE εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς: Πώληση/Διανομή συστημάτων πληροφορικής, Πώληση/Διανομή προϊόντων τεχνολογίας, Τεχνική Υποστήριξη προϊόντων πληροφορικής, Σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων, Πώληση και διανομή αναλωσίμων προϊόντων, Εγκατάσταση και υποστήριξη δικτύων, Υλοποίηση έργων Managed Print Services (MPS), Τεχνική κάλυψη κατασκευαστών ως subcontractor

Μετά την απορρόφηση του IBM-PC Division από τη LENOVO, η ACTIVE διατήρησε τη συνεργασία της με την εταιρεία LENOVO TECHNOLOGY BV. Σήμερα, η ACTIVE αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες της LENOVO στην Ελλάδα, καταγράφοντας άνοδο των πωλήσεων και σημαντικές συμφωνίες με εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η συνεργασία της ACTIVE με τη LENOVO περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη γκάμα δραστηριοτήτων, από την πώληση μέχρι και την υποστήριξη συστημάτων
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ