Η Magica Fourka Α.Ε. ιδρύθηκε το 2008.

Σε..."/>

Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

MAGICA FOURKA \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Magica Fourka Α.Ε. ιδρύθηκε το 2008.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών λιανικού εμπορίου, μονάδων υγείας, τραπεζών και βιομηχανίας καταφέρνοντας να εδραιωθεί μεταξύ των σημαντικότερων εταιρειών καθαρισμού σε εθνικό επίπεδο.

Πολύ γρήγορα μπόρεσε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε όλους τους τομείς του Facility Management με εξειδίκευση σε υπηρεσίες καθαρισμού, απεντομώσεις-μυοκτονίες-απολυμάνσεις, συντηρήσεις ανελκυστήρων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις χώρων πρασίνου, συντηρήσεις συστημάτων κλιματισμού-εξαερισμού-θέρμανσης.

Η εταιρεία σήμερα απασχολεί περισσότερα από 500 άτομα και με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές συνθήκες προσφέροντας έργο υψηλών προδιαγραφών.

Με βασικούς άξονες την άμεση επίβλεψη της ποιότητος των υπηρεσιών από έμπειρους συνεργάτες, την διαρκή ενημέρωση για νέες τεχνολογικές εξελίξεις, την τακτική εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και την στενή επικοινωνία με τους πελάτες, η συνεργασία της με ένα ευρύ φάσμα πελατών χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη, μακροχρόνια επαγγελματική σχέση και απόλυτη συνέπεια.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ