Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ \\

Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ \\

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με οδηγό την Ιστορία της ομάδας μας και ευθύνη απέναντι στους φιλάθλους της, όπως και σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, έχει σχεδιάσει και πραγματοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει πολύπλευρες στοχευμένες δράσεις που αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος, στην παιδεία, στον πολιτισμό και στην κοινωνία συνολικά.

Εμπνευστής, πιστός συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθειά μας είναι ο κόσμος της ομάδας μας που συμμετέχει με ενθουσιασμό σε κάθε δράση του προγράμματος, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στις ενότητες που θα ακολουθήσουν, έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε τους στόχους μας και τη φιλοσοφία γύρω από την πραγματοποίησή τους, όπως και όλα όσα έχουμε μέχρι τώρα καταφέρει μαζί.
  • ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ \\

    Στις 7 Απριλίου η ΑΕΚ γιορτάζει και θυμάται πάντα ένα ιστορικό επίτευγμά της που ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια. Θυμάται ένα ταξίδι ειρήνης και συμπαράστασης σε έναν αδερφό λαό που δοκιμαζόταν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ \\

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει την τιμή να έχει ενώσει τις δυνάμεις της με κυβερνητικές και μη οργανώσεις, εταιρείες και φορείς, στην κοινή μας προσπάθεια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ