Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ επέστρεψε στο πρόγραμμα “Welcome Through Football” \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  12/7/2022
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες επέστρεψε στο πρόγραμμα “Welcome Through Football”, αυτή τη φορά φέρνοντας μαζί της και δωρίζοντας στα παιδιά του προγράμματος τις συλλεκτικές νικητήριες μπάλες του παγκόσμιου διαγωνισμού της «Μαζί μέσα από τον αθλητισμό», ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη δύναμη που έχει ο αθλητισμός να φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

Πάνω από 1.600 παιδιά και νέοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά πρόσφυγες, συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Οι πέντε νικητές του διαγωνιστικού μέρους #dreamball, που είδαν τις μπάλες τους να παίρνουν ζωή και να ταξιδεύουν προωθώντας αθλητικά προγράμματα για τους πρόσφυγες, ήταν η Nadira, μια 16χρονη Αφγανή πρόσφυγας, ο James, ένας 10χρονος Ιρλανδός ποδοσφαιρόφιλος, η Hala, μια 12χρονη Παλαιστίνια πρόσφυγας, ο Gerald, ένας 23χρονος πρόσφυγας ποδοσφαιριστής από το Καμερούν, και η Skarly, ένα 12χρονο κορίτσι από τη Βενεζουέλα.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έπαιξαν με τις νέες τους μπάλες στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας μας και έβαλαν πολλά γκολ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 8/7/2022

  Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

  Την Δευτέρα 20 Ιουνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων η ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό προσφυγικό πρόγραμμα “Welcome Through Football” διοργάνωσε ένα αθλητικό event στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΑΟ Φοίβος Αίολος Γλυφάδας , που αποτελεί συνεργαζόμενη Ακαδημία του...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 1/12/2021

  Welcome Through Football / Επίσκεψη στο ΟΑΚΑ

  Η δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού προσφυγικού προγράμματος του European Football for Development Network “Welcome Through Football” , που συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί για 12 εβδομάδες....

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\