Το αποκριάτικο πάρτι του AEK Kids Club (vid)

Το ΑΕΚ KIDS CLUB δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2016 για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρότζεκτ δομημένο στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Σε συνέχεια της πετυχημένης λειτουργίας της μαθητικής κερκίδας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας - μέχρι και πριν την πανδημία του covid -19 - όπου τα παιδιά έστελναν τα δικά τους κοινωνικά μηνύματα, η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπόρησε και πάλι αυτή τη φορά με το ΑΕΚ KIDS CLUB.
Στόχος του να ενώσει, με έναν πιο επίσημο τρόπο, όλα τα παιδιά μέλη του κάτω από την ομπρέλα της ΑΕΚ και να τα φέρνει καθημερινά δίπλα της.
Οι μικροί φίλοι της ομάδας συμμετείχαν σε εκδηλώσεις, διδάσκονταν την ένδοξη ιστορία του Συλλόγου με ξεχωριστό τρόπο ενώ παράλληλα επιμορφώνονταν αφού διοργανώνονταν από την ΠΑΕ ημερίδες με διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους.
Δυστυχώς λόγω της πανδημίας οι δράσεις αυτές δεν συνεχίστηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια όμως το μέλλον είναι μπροστά μας!
Μέλη του AEK KIDS CLUB μπορούν να γίνουν όλα τα παιδιά, που ζουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό ενώ έχει πλέον επίσημη σελίδα στο Facebook
*Η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ. Για αποστολές εξωτερικού , θα πρέπει να καλέσετε στο 2144085200 ή να αποστείλετε email στο aekkidsclub@aekfc.gr
Ηλικιακές κατηγορίες: