Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μέλος ενός ισχυρού, αμιγώς ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου που..."/>
Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μέλος ενός ισχυρού, αμιγώς ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. Η έναρξη των δραστηριοτήτων της ξεκινά το 2016, με την απόκτηση άδειας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Το 2019, πραγματοποιήθηκε εξαγορά της εταιρείας ενέργειας «ΚΕΝ» και η εταιρεία ξεκινά τη δραστηριοποίηση στις υπηρεσίες Φυσικού Αερίου.

Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 450 έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη πορεία, καθώς και ένα σύγχρονο δίκτυο 35 καταστημάτων. Η κινητήριος δύναμη της Volton: οι πελάτες που την εμπιστεύονται καθημερινά. Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, Δήμοι αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Με κύρια στοιχεία την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, η Volton είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου, στην Ελλάδα. Στόχος της είναι η άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των νοικοκυριών.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ