Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μέλος ενός ισχυρού, αμιγώς ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου που..."/>
Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μέλος ενός ισχυρού, αμιγώς ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. Η έναρξη των δραστηριοτήτων της ξεκινά το 2016, με την απόκτηση άδειας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Το 2019, πραγματοποιήθηκε εξαγορά της εταιρείας ενέργειας «ΚΕΝ» και η εταιρεία ξεκινά τη δραστηριοποίηση στις υπηρεσίες Φυσικού Αερίου.

Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 450 έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη πορεία, καθώς και ένα σύγχρονο δίκτυο 35 καταστημάτων. Η κινητήριος δύναμη της Volton: οι πελάτες που την εμπιστεύονται καθημερινά. Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, Δήμοι αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Με κύρια στοιχεία την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, η Volton είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου, στην Ελλάδα. Στόχος της είναι η άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των νοικοκυριών.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ