Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

Dynamic Integrated Solutions \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η DIS δραστηριοποιείται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού (turn-key solutions) και απευθύνεται στις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Επενδύει στρατηγικά στους κλάδους Βιομηχανίας, Χονδρικού Εμπορίου, Λιανικής, Διανομής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών. Η Microsoft της εμπιστεύεται τη διάθεση του Microsoft Dynamics AX στην ελληνική αγορά. Παράλληλα η εταιρεία παρουσιάζει διεθνή προσανατολισμό παρέχοντας υπηρεσίες σε χώρες όπως η Αγγλία και η Γερμανία.

Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται πάνω από 150 επιχειρήσεις: Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Aegean Oil, G4S, ELBISCO, Chipita, Jumbo, ΕΒΓΑ, NotosCOM, Motodynamics-Yamaha, HSBC, TEVA Pharmaceutical, κ.α.

Η DIS αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft με 8 Gold και 3 Silver competencies, και πάνω από 150 πιστοποιήσεις και 30 συνεργάτες πιστοποιημένους σε προϊόντα Microsoft. Επίσης έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 9001:2008.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ERP, CRM, Business Intelligence και Business Performance Management. Επίσης διαθέτει στην ελληνική επιχειρηματική αγορά το Innovative.ERP, ελληνικό ERP που συμπυκνώνει 35 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ