Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

EXPERT \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Τον Οκτώβριο του 1967 ο Gunnar Nygren ίδρυσε στην Ζυρίχη τον Όμιλο Intercop, μετέπειτα Expert. Έκτοτε ο Όμιλος αναπτύσσεται διαρκώς, εντάσσοντας στους κόλπους του όλο και περισσότερες χώρες και καθιστώντας το όνομά του ταυτόσημο με την αξιοπιστία, την καλή ποιότητα και τις προνομιακές τιμές. Με περισσότερα από 3.600 καταστήματα, σε 20 χώρες της Ε.Ε. ο  Όμιλος, αποτελεί σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο για τη διάθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών.

Κύριο μυστικό της επιτυχίας των Expert είναι η αυστηρά ανθρωποκεντρική, εξατομικευμένη αντιμετώπιση των πελατών. Ακόμη και στα πιο μικρά ή απομακρυσμένα καταστήματα, το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί ειδικά ώστε να συμβουλεύει σωστά τον πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του, να τον βοηθά να καταλήξει στην πιο αποτελεσματική επιλογή προϊόντων και, φυσικά, να βρίσκεται στο πλευρό του με ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση.  Αυτό, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία, τις επιπλέον εγγυήσεις και τις προσιτές τιμές, καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, που γνωρίζουν ότι στα Expert θα βρουν τις λύσεις που αναζητούν, σε ένα απόλυτα επαγγελματικό, αλλά και ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον. Πρόκειται για την περίφημη «κουλτούρα Expert» που, κάθε χρόνο, προσελκύει περισσότερους από 100 εκατομμύρια αγοραστές σε όλη την Ευρώπη.

Με 37 καταστήματα σήμερα ανά την ελληνική επικράτεια, με επαγγελματίες που γνωρίζουν και αγαπούν την δουλειά τους και με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα Expert έχουν ήδη συνδέσει το όνομά τους με την τόλμη στην επιχειρηματικότητα και στην Ελλάδα. Πρόσφατα, μάλιστα, η Expert Hellas δημιούργησε και e-shop, με δεκάδες προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, δώρα, προσφορές και εγγύηση Expert.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ