Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

car.gr \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η ιστορία του Car.gr ξεκίνησε το έτος 2001 όταν και εισήγαγε την καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγοραπωλησίες οχημάτων στην Ελλάδα.

Η ενασχόλησή μας με τον κλάδο του αυτοκινήτου μας βοήθησε να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Ελληνικής Αγοράς πολύ σύντομα. Σήμερα αποτελούμε τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων και μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα σε όλους τους κλάδους.

Η τεχνογνωσία μας αυτή στον χώρο των αγγελιών οχημάτων αποτέλεσε το εφαλτήριο για την δραστηριοποίησή μας στον γενικότερο κλάδο των αγγελιών. Πλέον φιλοξενούμε περισσότερες από 13.000.000 Αγγελίες οχημάτων, ανταλλακτικών, ακινήτων, εργασίας και μικρών αγγελιών.

Φιλοξενούμε τις αγγελίες ιδιωτών & εμπόρων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς. Καθημερινά προσφέρουμε τη δυνατότητα σε εκατομμύρια επισκέπτες να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν και να βρουν ό,τι ψάχνουν.

Για εμάς αποτελεί δέσμευση προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών μας, η παροχή ακόμη πιο ολοκληρωμένων και καινοτόμων λύσεων στο μέλλον.

Car.gr - Αγγελίες για ό,τι κινείται!

Δωρεάν Καταχώρηση Αγγελίας
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ